Activiteiten

 

Eyckenstein deelt graag de ruimte en de schoonheid van het landgoed met bezoekers. U kunt op verschillende manieren genieten van de prachtige omgeving.

 

Wandelen

Wandelaars zondagmorgen

Een groot deel van het landgoed is opgesteld voor wandelaars. Dagelijks genieten vele bezoekers van de bossen en de wandelpaden op het landgoed.

Wandelroutes in de omgeving 

Fietsen

20151025_Eyckenstein_0286-HB klein

De omvang van het landgoed en de omliggende landgoederen en bossen bieden ook fietsers veel mogelijkheden.

Fietsroutes in de omgeving 

Verhuur

Koetshuis Eyckenstein

Het Koetshuis is bijzonder geschikt voor sfeervolle bijeenkomsten en evenementen. Vraag naar de mogelijkheden via de Mauritshoeve. De oranjerie bij de moestuin is in het seizoen beschikbaar voor bijeenkomsten. Vraag naar de mogelijkheden via Tuinderij Eyckenstein.

Landgoed Eyckenstein: uw feestlocatie 

Buitenwerkdagen

Eyckenstein_20141004-10-Rabatten-boom-zagen

Zonder hulp van vrijwillige, extra handen is het niet mogelijk om het onderhoud op peil te houden. Daarom organiseert Eyckenstein vier zaterdagen per jaar een buitenwerkdag voor en door vrienden van Eyckenstein.

Klus mee 

Rondleidingen

Eyckenstein-rondleiding

Het park van de buitenplaats Eyckenstein (achter het grote huis) is niet toegankelijk voor bezoekers. Voor groepen is het mogelijk een rondleiding aan te vragen door het park van Eyckenstein.

Rondleiding aanvragen

Evenementen

Eyckenstein_activiteiten_evenementen

Met enige onregelmatigheid vinden er bijzondere evenementen plaats op Eyckenstein. Zo neemt Eyckenstein deel aan Open Monumentendag en waar mogelijk nodigen zij scholen uit voor bezoeken aan het landgoed. Het landgoed heeft ook al een aantal keer als decor gediend voor locatietheater voorstellingen.

Evenementen op het landgoed 

Manege

Stal Arends

Om de hoek bij het landhuis en de Mauritshoeve is Stal Arends gevestigd. De manege is vooral gericht op dressuur training en instructie en pension paarden.

Op de kaart met ruiterroutes kunt u zien welke paden op het landgoed voor paarden toegankelijk zijn.

Meer over Stal Arends