Tuinderij Eyckenstein

Tuinderij Eyckenstein

Biologische moestuin en vergeten groente

Op de prachtige historische moestuin van Landgoed Eyckenstein bij Maartensdijk is Luuk Schouten begin 2006 gestart als biologisch tuinder. Op 0,7 hecatare teelt Luuk, samen met Liesbeth den Toom en de tuinders Eveline Sterk, Herman-Jan Stroes, Noor Waterschoot en Tos Alles een grote diversiteit aan groente, onder het motto lekker, mooi en gastvrij.

Op de Tuinderij worden lekkere, bijzondere en mooie groenten geteelt. Groenten als raapsteeltjes, worteltjes, boontjes, rucola, venkel, pompoenen en courgettes, sjalotten, sla in vele soorten en natuurlijk aardappelen. Maar ook groenten als capucijners, pastinaak en warmoes. Op de tuin wordt op een milieuvriendelijke (biologische) wijze geteeld.

Daarnaast is de tuinderij een plek is waar bezoekers, vrijwilligers en toevallige passanten zich welkom voelen. Als de poort open staat, krijgt u een gastvrij ontvangst!

Landgoedprodukten_moestuin3
Landgoedprodukten_moestuin4

Adres

Tuinderij Eyckenstein
Dorpsweg 264 A
Maartensdijk

Contactpersoon:
Luuk Schouten 06-44545537

Verkoop

Verkoop op de tuin van 7 mei t/m 15 oktober. Woensdag van 13–17.30 uur en zaterdag van 10–16 uur. Op zaterdag 30 april verkopen we van 10.00 tot 16.00 uur plantgoed en eerste oogst.

Landgoedprodukten tuinderij verkoop