Nieuwe ondernemers op Boerderij Eyckenstein

2024-06

Voor Boerderij Eyckenstein is een nieuwe pachtovereenkomst afgesloten. De nieuwe ondernemers zijn Sil en Josephine. Landgoed Eyckenstein heeft het volle vertrouwen in de samenwerking.

 

Boerderij Eyckenstein is de biologische boerderij op Landgoed Eyckenstein, gelegen aan de Eikensteeg. Met bewondering voor de mooie plek en met veel energie wordt hier door Sil en Josephine gewerkt aan een toekomstbestendige plek mét Jersey stieren, kippen, granen en groentes, en ook met de landgoedwinkel, boerderijdiners en meer.

 

Op bovenstaande foto ziet u het zogenaamde ‘champagnemoment’, na de ondertekening van de pachtovereenkomst op 24 mei. Van links naar rechts de partijen die hieraan meegewerkt hebben: Otto van Boetzelaer (Landgoed Eyckenstein), Jan van Stiphout, Sil Lugtmeijer (nieuwe pachter), Marjolijn van Stiphout, Josephine Schuurman (nieuwe pachter), Jan Dirk van de Voort (boerderij Remeker).

 

De landgoedwinkel bij de boerderij is open op woensdagen van 13:30 – 16:00 uur en zaterdagen van 10:00 – 16:00 uur. U kunt hier terecht voor vlees, eieren, groentes en meer van eigen boerderij. En natuurlijk voor een bakje koffie met taart!

 

U kunt ook dineren op de boerderij. De volgende data staan daarvoor gepland: 5 en 6 juli, 26 en 27 juli, 23 en 24 augustus en 6 en 7 september. Reserveren kan in de winkel of via een mailtje. En hou voor meer informatie de diner-website in de gaten: linktr.ee/debuitenkeuken.