‘Slow Food’ markt bij Boerderij Eyckenstein, Tuinderij Eyckenstein en Agnes Kruiden

2017-07

Een steeds nauwere samenwerking heeft op zaterdag 17 juni geleid tot een gezamenlijke ‘Slow Food’ markt bij Boerderij Eyckenstein, Tuinderij Eyckenstein en Agnes Kruiden. Dat het publiek belangstelling voor hun producten heeft, hebben ze geweten: op beide verkooppunten zijn maar liefst 300 tot 400 bezoekers geweest! Slow Food is een wereldwijde beweging die bestaat uit mensen die staan voor good, clean & fair food. Zie de website van Slow Food voor meer informatie.

Bij Boerderij Eyckenstein stonden veertien kraampjes verdeeld over het erf, met aanbieders van uiteenlopende biologische producten, zoals het eigen Jersey-vlees en verder zuivel, brood, paddenstoelen, geitenvellen en nog meer. Jacob en Linda Beeker hebben Boerderij Eyckenstein in korte tijd goed op de kaart weten te zetten.
Tuinderij Eyckenstein en Agnes Kruiden deden het met hun eigen producten. Hun open dag stond in het teken van “Lekker naar de Bioboer, open dagen van biologische boeren”. In de tuin van Agnes konden de bezoekers zelf plukken en zijn er twee rondleidingen gegeven.

Officiële opening

In de ochtend is de Slow Food markt formeel geopend door Anne Brommersma (wethouder van De Bilt) en Otto van Boetzelaer (Landgoed Eyckenstein), die een pakket Slow Food van Anne in ontvangst nam, en Sieuwke de Vries (voorzitter Slow Food Utrecht) en Rob Withagen (secretaris Slow Food Utrecht).

Wij zijn blij met deze mooie ontwikkelingen en zien uit naar de volgende activiteiten.

slow-food-09-750

Van links naar rechts: Rob Withagen, Sieuwke de Vries, Agnes Looman (Agnes Kruiden), Jacob Beeker en Linda Beeker (Boerderij Eyckenstein), Otto van Boetzelaer, Anne Brommersma en Luuk Schouten (Tuinderij Eyckenstein).

 

Foto’s Slow Food markt bij Boerderij Eyckenstein (Jacob en Linda Beeker):

slow-food-01-750

slow-food-02-750

slow-food-03-750

slow-food-04-750

 

Foto’s Slow Food markt bij Tuinderij Eyckenstein en Agnes Kruiden:

slow-food-05-750

slow-food-06-750

slow-food-07-750

slow-food-08-750

Laat een reactie achter