Vernieuwde website

2016-03

Eyckenstein was één van de eerste landgoederen met een officiële eigen website. Al in 2001 was er op de website van Eyckenstein uitgebreide informatie over geschiedenis, natuur, landschap en bewoners te vinden. De opbouw en de gebruikte software waren echter niet meer van deze tijd. We hebben daarom besloten om een nieuwe website te bouwen. Naast de website van Eyckenstein was er sinds april 2013 ook de website van de Stichting Vrienden van Eyckenstein. Omdat op beide websites veelal dezelfde onderwerpen beschreven werden, hebben we ervoor gekozen om de twee met elkaar te integreren onder de domeinnaam Eyckenstein.nl. We zijn trots op het resultaat en danken Eva Oosterwegel, Lex van Boetzelaer en Helene Blaak voor hun inspanningen bij het bouwen en vullen van de website.

Van deze gelegenheid hebben we meteen gebruik gemaakt om het nieuwe logo van Eyckenstein te introduceren. Dit logo is door Tineke van Boetzelaer ontworpen en vergroot de herkenbaarheid. Hierin zijn twee kenmerkende onderdelen verwerkt: het huis Eyckenstein en daaronder een gestileerd eikenblad, verwijzend naar de naam van het landgoed.

 

Opbouw van de nieuwe website

De twee menukoppen ‘Landgoed’ en ‘Verdieping’ hangen nauw met elkaar samen: vanuit de onderwerpen onder ‘Landgoed’ kunt u doorklikken naar uitgebreidere pagina’s onder ‘Verdieping’ over hetzelfde onderwerp. En daar staan ook nog enkele extra onderwerpen bij, die niet onder ‘Landgoed’ aan de orde komen. Onder ‘Landgoed in bedrijf’ vindt u beheeractiviteiten die Eyckenstein onderneemt, terwijl ‘Activiteiten’ vooral staat wat u zelf op het landgoed kunt ondernemen. Ten slotte zijn er nog de  ‘Landgoedprodukten’, met de produkten die van Eyckenstein afkomstig zijn.

We nodigen u uit om een kijkje op onze nieuwe website te komen nemen en hopen dat u net zo enthousiast bent als wij.

Vernieuwde website

 

Laat een reactie achter