Wat vindt u ervan?

2022-03

Stichting Vrienden van Eyckenstein bestaat dit jaar alweer tien jaar! En vanaf eind 2013 sturen we elk kwartaal een nieuwsbrief over Landgoed Eyckenstein. Sinds die tijd is ons bestand met nieuwsbriefontvangers stevig gegroeid tot nu al bijna duizend. Daar zijn we best wel een beetje trots op, want dat geeft aan dat onze nieuwsbrieven graag gelezen worden. Toch zouden we nog iets meer willen weten hoe de lezers onze nieuwsbrieven ervaren. Met deze korte enquête hopen we meer te weten te komen.

 

U ontvangt onze nieuwsbrief ook, of u krijgt hem misschien doorgestuurd. Hopelijk bent u bereid om enkele minuten te besteden aan het invullen van de enquête. Later in het jaar willen we een artikel aan de uitkomsten van de enquête wijden.

 

Als uw antwoord er niet bij staat, kies dan de optie die er het dichtste bij ligt. Uiteraard blijven uw antwoorden anoniem.

 

Klik hier om de enquête te openen: ENQUÊTE. Alvast heel erg bedankt voor uw reacties!

 

Stichting Vrienden van Eyckenstein zet zich op verschillende manieren voor Landgoed Eyckenstein in, met steeds als doel het in stand houden van cultureel erfgoed en het bevorderen van natuur op het landgoed. Er worden daarvoor vrijwilligers ingezet en fondsen geworven die deze doelstelling mogelijk moeten maken. Via onze nieuwsbrief houden we u vier keer per jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen op Landgoed Eyckenstein.