Programma Agnes Kruiden 2018

2017-12

Agnes Kruiden, dat samen met Tuinderij Eyckenstein in de historische moestuin van Eyckenstein gevestigd is, geeft al vast een vooruitblik naar het programma van het komende jaar.

Openstelling Agnes kruidentuin 2018

  • Vanaf 7 april op de zaterdagmiddag van 12 tot 16 uur.
  • Vanaf 12 mei op woensdag van 13 tot 16 uur en zaterdag 10 tot 16 uur.

agnes-kruidentuin-500

Zaterdag 7 april 2018
Nieuwe seizoen kruidenplanten verkoop 12 tot 16 uur

Verkoop van kruidenplanten, plantgoed, zaaigoed en natuurlijk al het advies dat u nodig heeft om dit nieuwe seizoen goed te starten. Alles biologisch gekweekt, dus zonder chemische bestanddelen en bestrijdingsmiddelen. Rode zonnehoed, bergamotplant, salie, citroenmelisse, dropplant, echte tijm, bieslook, Marokkaanse munt, hysop, lavendel, kleine pimpernel. Ook klein fruit zoals zwarte en rode bes, aardbei, enz. En verder dahliaknollen en zaden van bloemen en kruiden. Zakken met potaarde van Bio Kultura zolang de voorraad strekt. Van 12 tot 15 uur bent u welkom. Tot 12 mei is Agnes kruiden elke zaterdag van 12 tot 15 uur open. Vanaf 12 mei is Agnes ook op woensdag weer open.

 

Zaterdag 31 maart 2018

Workshop ‘Maak je eigen eetbare bloemen/kruidentuin’. Plaats: Agnes kruidentuin, Dorpsweg 264 achter 13 tot 15.30 uur.

Gooi je bestaande tuin helemaal om, of maak een hoekje vrij voor je eigen eetbare kruiden- bloementuin. Kruiden en bloemen zijn mooi, geurig, smakelijk en je hebt er het hele seizoen plezier van. Deze les door Agnes Looman geeft je handvatten om zelf je tuin tot een kruidig geheel te maken, zonder die helemaal op de schop te hoeven nemen. Met een praktisch gedeelte erbij: topstekken maken en zaaien, ben je gelijk op weg. Pen en papier zijn handig en je krijgt al het lesmateriaal met plantenschema’s en tips mee naar huis. Kosten € 35,-.

Zie voor meer informatie: Agnes Kruiden.

Laat een reactie achter