Schrijven op Tuinderij Eyckenstein

2016-06

Schrijven over je leven tussen de geurende lavendel en oranje pompoenen. Dat kan deze zomer in de prachtige moestuin van Landgoed Eyckenstein. De geuren en kleuren van de tuinderij maken herinneringen wakker over vroeger. En die zet je op papier.
Tussen de bietenbedden. Schrijven op Eyckenstein 750

Elly Rijnbeek, journalist en tekstschrijver, geeft de cursus al een paar jaar op Eyckenstein. ‘Bij mooi weer schrijven we onder de bomen; bij slecht weer of regen in de sfeervolle Oranjerie. We drinken thee van verse munt, goudsbloem en citroenmelisse. In de pauze kuier je langs de prinsessenbonen en bietenbedden. Het voelt net als een schrijfvakantie.’

 

Vloeiend en boeiend

Met leuke schrijfoefeningen helpt Elly je op gang om vloeiend en boeiend te schrijven. Het kan gaan over je eerste liefde, een ommekeer in je leven of jeugdvakanties aan zee. Geschikt voor schrijfliefhebbers, verhalenvertellers en rode-draad-zoekers. Heb je geen zin om over je leven te schrijven? Gebruik dan je fantasie en verbeelding bij het schrijven van een mooi verhaal.

 

Zes zomerse dagen

De cursus start op vrijdag 1 juli van 10.00 uur tot 12.30 uur. Je bepaalt daarna of je definitief meedoet. De andere vijf bijeenkomsten zijn op vrijdagmiddagen van 14.00 uur tot 16.30 uur op 8 juli, 22 juli, 5 augustus, 19 augustus en 2 september. De kosten zijn 150 euro voor zes bijeenkomsten van 2,5 uur (inclusief koffie, thee met wat lekkers). Adres: Dorpsweg achter huisnummer 264 (langs de dikke beuk) in Maartensdijk.

Voor meer informatie en opgave: www.ellyrijnbeek.nl, 06 27457980 of mail naar ellyrijnbeek@gmail.com.

Foto onder: Elly Rijnbeek. Foto rechts: schrijven in de Tuinderij.

Elly op Eyckenstein 2014 750

Laat een reactie achter