Theo Ruijs als nieuw bestuurslid verwelkomd

2017-09

In vorige nieuwsbrief konden we u melden dat Theo Ruijs zijn functie als bestuurslid van de Stichting Vrienden van Eyckenstein aanvaard heeft. Zoals aangekondigd stellen we hem nu graag aan u voor.

theo-ruijs-375

Theo Ruijs

Theo Ruijs was lange tijd, tot 2016, directielid van Hotel Theater Figi & Slot Zeist en is daarin opgevolgd door zijn dochter Victoria. De familie Ruijs is dit jaar al weer een eeuw betrokken bij dit uit 1850 daterende familiebedrijf.

Otto van Boetzelaer kent Theo Ruijs als mede-lid van de werkgroep parkeconomie van het Nationaal Park Heuvelrug.

Theo Ruijs is op verschillende terreinen actief geweest of nog actief. In onze regio was hij onder meer raadslid en wethouder van de gemeente Zeist (1978-1998) en statenlid van de provincie Utrecht (2003-2011). Verder was hij voorzitter van Gastvrij Nederland / de Nationale Raad voor Toerisme, Recreatie, Horeca en Vrije Tijd, lid van de SER-commissie Ruimtelijke Inrichting en Bereikbaarheid en, in 2013-2014, voorzitter van het door minister Kamp geïnitieerde Topteam Gastvrijheidseconomie.

Momenteel is Theo penningmeester van de stichting Heel de Heuvelrug, lid van de Innovatietafel van het Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug en Vallei en lid van de raad van advies van Q4 – de samenwerking van ondernemersverenigingen in vier gemeenten op de Heuvelrug.

We verwachten dat Theo een grote inbreng zal hebben en prijzen ons gelukkig met deze versterking van het bestuur.

Laat een reactie achter